Certificaten

Ik ben gecertificeerd in PME 1 (Sugarpaste) , PME 2 (Sugar Flowers) en PME 3 (Royal Icing) en in het bezit van het PME Master Certificate.
De PME opleiding leidt op tot taartdecorateur. De opleiding bestaat uit 3 apart te volgen modules: sugarpaste, flowers en icing. Per goed volbrachte module behaal je een PME certificaat. Na volbrenging van alle modules ontvang je het PME Master’s Certificate.
PME Module 1 Sugarpaste
In deze module worden de volgende technieken behandeld: vullen en bekleden van een stapeltaart, bekleden van een dummie, crimpen, embossen, draperieen en lussen (swags), frillen, maken van linten en strikken, brodery anglaise, uitsteektechnieken, het maken van een inlay’s.
PME Module 2 Sugar Flowers
Deze module draait om het maken van levensechte bloemen van gumpaste. Het behandeld de basistechnieken, bloemen met en zonder draad, fantasiebloemen, rozen, orchideeën, bloesem, gerbera, chrysant en het samenstellen van een boeket.
PME Module 3 Royal Icing
Deze module behandeld de basistechnieken van Royal Icing. Coating, werken met templates, run out, extensions, brush embroidery, lace.

Diploma1pme image